فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: با نیازسنجی های صورت گرفته، شناسایی نقاط جمعیتی با تراکم بالا و سرانه آموزشی پایین در سطح شهرستان ری انجام و اولویت های مرتبط تعیین گردید.
به گزارش خبرگزاری برنا تهران، در راستای بررسی وضعیت نظام تعلیم و تربیت و احصاء مشکلات و نیازهای مجموعه آموزش و پرورش در حوزه سخت افزاری و تأمین فضاهای آموزشی، نشست تعیین وضعیت و هماهنگی ساخت و توسعه مدارس شهرستان ری به ریاست مهدی باب الحوائجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در محل سالن جلسات شهدای خدمت ساختمان فرمانداری برگزار شد.
در این نشست که باحضور بشارت معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، زارع مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، یکتا رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه یک ری، سپهری کیا مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان ری و سایر مسئولین برگزار شد، بررسی نیازهای شهرستان درخصوص تأمین فضاهای آموزشی جدید بویژه در نقاط متراکم جمعیتی و کمتر برخوردار و نیازمند افزایش سرانه های آموزشی در دستور کار قرار داشت.
فرماندار ویژه شهرستان ری در حاشیه این نشست با اشاره به اهمیت بالای موضوع مدرسه سازی در جامعه، گفت: مقام معظم رهبری در این باب فرموده اند: تلاش در راه مدرسه سازی خود جهادی مقدس است و مشارکت در مدرسه سازی از ماندگارترین کارهای نیک است. این بیانات معظم له به خوبی بیانگر اهمیت این موضوع و اثرات آن در رشد و ارتقاء همه جانبه جامعه انسانی و جلوگیری از بروز بسیاری از آسیب های فردی و اجتماعی می باشد.
باب الحوائجی افزود: با عنایت به تأکیدات جناب آقای دکتر معتمدیان استاندار محترم تهران در این حوزه و معرفی نهضت مدرسه سازی بعنوان یکی از اولویت های اصلی دولت در استان تهران، با نیازسنجی های صورت گرفته در سطح شهرها و روستاهای تابعه شهرستان ری از طریق آمار و گزارشات ادارات آموزش و پرورش و ثبت احوال، شناسایی نقاط جمعیتی با تراکم بالا و سرانه آموزشی پایین در سطح شهرستان ری انجام و اولویت های مرتبط تعیین گردید.
وی ادامه داد: با توجه به اولویت بندی انجام شده و شناسایی مناطق شهری و روستایی نیازمند به افزایش سرانه های آموزشی و کلاس های درس، جلسات بررسی کارشناسی موضوع و ارائه راهکارهای عملیاتی جهت ایجاد شرایط لازم برای ساخت و توسعه مدارس در دستور کار مدیریت شهرستان قرار گرفت که این نشست ها تاکنون به نتایج بسیار خوبی نیز منتج گردیده است.
معاون استاندار تهران اضافه کرد: با هماهنگی های انجام شده و همراهی و مساعدت کلیه عوامل دخیل در موضوع، تاکنون ساخت ۳ باب مدرسه در نقاط موردنیاز با همکاری و مشارکت اداره کل توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، خیرین نیک اندیش مدرسه ساز و فرمانداری ویژه شهرستان ری درحال طی مقدمات و مراحل اداری می باشد که انشاالله با امضای تفاهمات و اخذ مجوزات لازم عملیات اجرایی ساخت این مدارس به زودی آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: با نیازسنجی های انجام شده ۳ باب مدرسه شامل یک مدرسه ۱۸ کلاسه و دو باب مدرسه ۹ کلاسه جهت ساخت در محدوده آمورش و پرورش ناحیه یک ری در نظر گرفته شده است که اعتبارات مالی مورد نیاز برای ساخت این مدارس از محل اعتبارات ارزش افزوده فرمانداری ویژه شهرستان ری، اعتبارات اداره کل نوسازی مدارس استان تهران و مشارکت خیرین گرامی در قالب مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان تأمین خواهد شد.
فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان با تجلیل از نقش خیرین مدرسه ساز در کمک به تحقق عدالت آموزشی و رفع محرومیت ها در این حوزه، گفت: انشاالله با همکاری کلیه مسئولین و دستگاه های متولی و نیز مشارکت و همراهی با ارزش خیرین محترم بتوانیم با ساخت مدارس جدید و توسعه فضاهای آموزشی به نیازهای شهرستان در این حوزه پاسخگو بوده و زمینه تحصیل، تعلیم و تربیت کلیه فرزندان عزیزمان را فراهم نماییم.
انتهای پیام/