پایگاه خبری فرزندان ری

تامین سرانه‌های موردنیاز مهمترین مطالبه مردم و مدیریت روستایی است

186
سه‌شنبه, 17 مهر 1403

روستای امام زاده ابوالحسن(ع) بخش مرکزی یکی از روستاهای سرسبز شهرستان ری می‌باشد که دور تا دور آن توسط زمین‌های کشاورزی احاطه شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا تهران،  نرخ رشد جمعیتی روستا نسبت به آخرین سرشماری نفوس مسکن در سال 1395 شاهد رشد 50 درصدی بوده است و در حال حاضر بازنگری طرح هادی و تامین سرانه های مورد نیاز مردم یکی از مهمترین مطالبات مدیریت روستایی است که به همین بهانه پای صحبتهای فرشید رجبی دهیار روستا  می‌نشینیم.
رجبی دهیار جوان روستا از برگزاری جلسات متعدد با اداره بنیاد مسکن در خصوص الحاق به بافت موردنیاز برای تامین سرانه های بهداشتی، ورزشی و اداری خبرداد و گفت:¬ رشد و توسعه روستا در گروی بازنگری طرح هادی است و برای همین منظور طی پیگیری‌هایی که توسط شورای اسلامی و دهیاری صورت گرفته است جلسات زیادی با بنیاد مسکن داشته ایم که خداراشکر تا الان شاهد رشد قابل توجه‌ای بوده ایم و تمام سعی و تلاشمان این است که به یک نتیجه مطلوب برسیم تا در پایان دوره با الحاق بافت موردنیاز یادگاری خوبی از خود در این دوره بجابگذاریم.
او با بیان اینکه روستا فاقد خانه بهداشت است گفت: نبود خانه بهداشت در روستا باعث شده، مردم برای کوچک ترین مشکل درمانی و بهداشتی  به روستای کمیته  و یا شهرری مراجعه کنند که کمبود وسایل نقلیه و مشکل رفت و آمد، مردم این روستا را با مشکلات فراوانی رو به رو کرده است.
رجبی افزایش سرانه ورزشی را از دیگر دغدغه‌ها بیان کرد و گفت: با تامین فضای مورد  نیاز درصدد هستیم زمین چمن مصنوعی برای اهالی ورزش دوست تجهیز کنیم که با این اقدام ارزشمند بارقه های امید در دل نوجوانان و جوانان مستعد اهل روستا زنده شود تا انشالله بتوانند همانند شهرنشینان با تمرین در این زمین نبوغ خود را در میادین مختلف ورزشی برجسته سازند.
دهیار روستا نبود ساختمان اداری برای شورای اسلامی و دهیاری را از دیگر مشکلات بیان کرد و گفت: دفتر دهیاری در داخل کانکس می‌باشد و اگر زمینی در اختیار دهیاری قرار بگیرد تا ساختمان دهیاری احداث شود بسیاری از مشکلات مرتفع می‌گردد.
رجبی از پیگیری مستمر و مجدانه شورای اسلامی و دهیاری در خصوص اجرای آسفالت جاده روستایی منتهی به آستان مقدس امام زاده ابوالحسن(ع)  خبر داد و گفت: جاده روستایی چندسالی بود که شرایط مناسبی نداشت و با توجه به تردد زائرین از مناطق مختلف کشور در شان آنان نبود و همچنین یکی از مهمترین مطالبات اهالی روستا بود که بعد از پیگیری های مستمر و فراوان توسط شورای اسلامی و دهیاری بالاخره اجرای آسفالت در دستور کار مدیریت شهرداری منطقه 20 صورت گرفت و جاده به طول 5/1 کیلیومتر زیرسازی و آسفالت شد که به نوبه مردم و مدیریت روستایی از رئیس شورای شهرستان و شهردار منطقه 20 تشکر می کنم.
دهیار روستا تامین روشنایی روستا را از دیگر اقدامات دهیاری بیان کرد و گفت: طبق قانون یکی از وظایف اداره برق منطقه ای تعویض لامپهای سوخته است اما متاسفانه خدماتی که از سمت اداره برق داده می‌شود بیشتر در حوزه شهری است و نسبت به بافت روستایی توجه کمتری می‌شود. اما در اینباره کلیه لامپهای مورد نیاز خریداری گردید و تعویض آنها صورت گرفت.
رجبی وجود آستان مقدس امامزاده ابوالحسن(ع) را مایه برکت در زندگي مادي و معنوي مردم روستا بیان کرد و گفت: در طول سال کلیه جشن های ملی و مذهبی در امام زاده با حضور پرشور مردم از مناطق مختلف تهران برگزار می‌شود و کلیه خدمات مورد نیاز به زائرین توسط دهیاری داده می‌شود.
او ادامه داد: به خاطر حضور زوار، روستا جمعیت شناور دارد، اما هیچ واریزی برای بودجه دهیاری در نظر گرفته نمی شود که از مسئولین درخواست داریم نسبت به این موضوع نگاه ویژه تری داشته باشند.
رجبی برگزاری اردوهای زیارتی را از دیگر برنامه های دهیاری بیان کرد وگفت: برنامه های متنوعی به منظور ایجاد روحیه نشاط و شادابی بین اهالی روستا بخصوص کوکان و نوجوانان در روستا انجام می‌شود که در همین راستا به مناسبت فرارسیدن دهه کرامت سفری یکروزه به شهر قم داشتیم که مورد استقبال اهالی روستا قرار گرفت.
دهیار روستا در پایان همدلی و همراهی اعضای شورا و دهیاری را موجب پیشرفت روستا بیان کرد و گفت: توسعه، پویایی و حرکت منسجم رو به رشد مدیریت روستایی در گرو انسجام ، همراهی و همدلی اعضای شورای اسلامی و مجموعه دهیاری است و از مردم روستا و اعضای شورای اسلامی که دهیاری را در انجام امور همراهی می‌کنند کمال تقدیر و تشکر را دارم.
خبرنگار: مهدی محمدی
انتهای پیام/

یک دیدگاه بنویسید

اشتراک گذاری با